beats by dre cheap

jutarnja doza

 

 

Ja se ovih dana osjecam ko vanzemaljac, na stranu to sto tako i izgledam, ali stvarno se osjecam ko da sam pala u ovaj dunjaluk i pozalila sto me bas ovo zapalo.

Nervira me svijet. Sve naki licemjeri koji ti serviraju kule i vile, a kod boljeg posmatranja skontas da su to drvene barake. Nervira me kako moze ili koji je smisao da odrasla osoba laze. Kod djece mogu shvatiti da se pomjesa masta i realnost, pa tu i tamo imaju konflikt sa istinom...nervira me reklama za perwol kad napucana djevojka ode na sastanak i daju joj kompliment za novi dzemper, a ona kaze nije nov, oprala ga sa perwolom i iz tasne trzne kantu od 5 litara pervola.

I nervira me jedina pokrivena voditeljka u Bosni kad na fejsbuku stavi status "ja sam ruzna i debela" i dobije 16 tisuca lajkova i komentara "ali ti to nisi, ti si diiiivna".

Nervira me sto su uveli zabranu pusenja u bajernu po kaficim i javnim, zatvorenim mjestima, kao treba postovati prava nepusaca, a sta je sa pusacima??

Nervira me sto pojedinici smatraju da je islam u bosni ocuvan tevhidima, jasta je, one frajle ( cast izuzecima i spominjanju Bozijeg imena) mogu ocuvati sve, ali islam vala... ako su ga one ocuvale ja se tog islama odricem.

Nerviram i sama sebe

 

 

 

 

 

I can\'t control my ego
http://2909.blogger.ba
06/07/2010 12:42