beats by dre cheap

Hogar neustrasivi

Ne znam koliko jeste li primjetili da u posljednje vrijeme nema haman pa nikako normalnih filmova. Co'jek i zena se sretnu, zavole se, nesto se iskomplikuje pa se razidju i na kraju skontaju da se ipak vole i uzmu se. Film manje-vise bezveze, izgubis dva i po sata, ali kad se zavrsi bude ti nekako fino.

 

Ovo danas sto je u kinima sve nake prikaze i nakaze, vampiri, ljudozderi i sta sve ne, uz to obicno loseg kvaliteta, pa odgledas film, izgubis dva i po sata i kad se zavrsi zivci ti nategnuti ko zice na Santaninoj gitari.

 

Ali eto, kad popijem tri litra kafe i ne mogu spavati, a nemam sta drugo raditi, odgledam tako neko ovo drugo spomenuto smece, iako je manje-vise horor.

 

I do neki dan me nije bilo strah.

 

Sta ce mi vampir, toliko pusim zadnjih dana kad bi prisao da isise krv garant bi mu se smuci zivot, ljudozder ako bi me i pojeo samo bi sebi nasteti, dovoljno sam debela i slatka da fasuje i dijabetes i kolesterol i kome je nastetio meni ili sebi?

 

A sem toga, sve sto mi pridje vako znala bi se braniti.

 

Ali, navrati me djavo (ili ja sama sebe) pa pogledah neki dan Jeepers Creepers, naka ogromna vrana, svraka, cudoviste koje sleti iz vazduha i scapi insana, odnese ga nedje i Bog sami zna sta uradi sa njim, e na taj film sam se sledila. Ko bi ocekivao da ga neko safata o'zgo i kako bi se prije svega branio??

 

Zato sam ja veceras kad sam ostavila auto u garazu uzela kisobran (iako ne pada kisa) rasirila ga (da u slucaju ako ono cudoviste ipak postoji) jer me malo bilo starh.

 

Fakat!

 

 

 

I can\'t control my ego
http://2909.blogger.ba
30/12/2009 01:17